Digitalisering, een must voor elke gezonde onderneming.

Digitalisering is een must voor elke gezonde onderneming. Data digitaliseren én deze correct verwerken is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Deze gegevens worden gebruikt om de strategie, het financieel beheer en groeiplannen te bepalen. Alleen met de juiste en actuele data weet je op elk moment waar je bedrijf aan toe is. 

Digitalisering is het verzamelen van data op één plaats

Elke onderneming heeft verschillende soorten data voorhanden. Denk aan leveranciers, klanten, goederen tot bedragen enzoverder. Heel wat data waar je mee aan de slag kan en die bovenal waardevol zijn. Wanneer je deze verschillende soorten gegevens efficiënt en digitaal kan terugvinden, worden ze pas echt waardevol. 

Bij Finexx zorgen we voor een alles-in-één oplossing. Met onze financiële software kan je bijvoorbeeld je order- of leverbonnen matchen met inkomende facturen. Hierdoor verlies je geen tijd aan manuele controles. Wanneer er toch een verschil wordt gedetecteerd, ontvang je automatisch een melding. Ook het digitaliseren, transformeren en aanleveren van je boekhouding werd voorzien. Door middel van een UBL-bestand is het compatibel met elk bestaand boekhoudpakket. 

One-stop-shop financiële software

Je kan steeds alle cijfers raadplegen op jouw persoonlijk dashboard. Een gesprek voorbereiden met je bank, boekhouder of financieel adviseur? Dat is niet meer nodig en kan je gemakkelijk zelf. 

Wil je ook mee zijn met de tijd en voorbereid zijn op de toekomst? Doe dan iets met de data die je vandaag al voorhanden hebt.  

Contacteer ons voor een vrijblijvend voor een gratis demo

Vond je deze blog interessant? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief. En ontvang nuttige tips en tricks voor ondernemers.