Wie zijn wij? Jouw partner in geautomatiseerde administratie

Jarenlange ervaring in financiële dienstverlening

Met Incasso GeKa hebben we ruim 10 jaar ervaring in de financiële sector.  Meer en meer klanten spraken ons aan dat administratie een groot deel van hun tijd opslorpte. Daardoor was er minder tijd  over voor hun core business. Tot op heden konden we enkel een sporadische bijdrage leveren met een oplossing voor moeilijke betalers. Daarom zochten we een systeem dat onze klant op administratief vlak volledig kan ontzorgen. Een automatisch systeem dat een digitale partner in administratie kon worden.  Drie gedreven ondernemers zetten hun schouders onder dit project. Finexx was geboren. De partner voor jouw administratie.

Met Finexx willen we een digitale partner zijn op vlak van administratie. We bieden een oplossing waarmee iedere ondernemer geholpen kan zijn. Een gebruiksvriendelijke tool. Met een heldere en visuele weergave van de uitgelezen data.

De voordelen van financiële software

Finexx werkt op basis van artificiële intelligentie. Deze technologie automatiseert repetitieve taken.

admin desk

Jij scant de documenten.  Orderbon, leverbon, inkomende en uitgaande facturen.  De bonnen worden automatisch gecheckt met de facturen. De uitgelezen data worden weergegeven in jou persoonlijk dashboard.   Het dashboard zien we als een digitale partner in de administratie.  Waardoor het  jou toelaat op je financiële toestand te raadplegen. Op het moment dat jij dat wil.  Je bouwt ook een digitaal archief op.

Een oplossing voor elke onderneming

Finexx is de partner in de administratie voor elke onderneming. De uitgelezen data vind je terug in je dashboard. Alle data is gebundeld in een UBL bestand.  Dit type van bestand zorgt ervoor dat de data in elk boekhoudpakket geïntegreerd kan worden. Dus zijn wij niet afhankelijk van het gebruikte boekhoudpakket. Finexx is de ideale pré-accounting tool. Zoeken naar je documenten is verleden tijd.  Je hoeft ook niet meer met je map vol documenten naar de boekhouder. Met Finexx spaar je tijd en geld uit.

Wil je graag meer informatie over onze oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op!