Hoe verwerk jij de data van jouw bedrijf?

Hoe verwerk jij de data van jouw bedrijf? Heel wat gegevens zul je ongetwijfeld zo weten te zeggen. Zoals bijvoorbeeld het verloop van je personeel het afgelopen jaar. Maar weet je ook het verloop van klanten? Of voor hoeveel je gefactureerd hebt? Was je omzet groter of kleiner dan afgelopen jaren? Heb jij zicht op deze data zonder je boekhouder? 

Om op al deze vragen te beantwoorden ga je als bedrijf vaak op zoek in archieven. Tenminste als je deze kan terugvinden… Vaak is dit een enorme verspilling van tijd of geld als je hiervoor je boekhouder of een consultant moet aanspreken. 

Financiële software als oplossing om al je data te verwerken

Data en informatie zijn enorm belangrijk. Zowel voor het vermijden van boetes als voor het nemen van belangrijke beslissingen. Het is niet voor niets dat de overheid en de verschillende werkgeversorganisaties ondernemers sensibiliseren om te digitaliseren. 

Finexx kan hierbij helpen. Onze software verwerkt je documenten en slaat deze veilig op in een database. Vervolgens koppelen we deze database aan een handig dashboard dat je ten allen tijden kan raadplegen. Deze data kan je helpen om belangrijke knopen door te hakken. 

Bestaande systemen blijven behouden

Wat goed is, veranderen we niet. Ons systeem is zo ontworpen dat je bestaande systemen kan blijven behouden. Ook het opgebouwde vertrouwen in je boekhouder blijft intact. Alleen zorgen we ervoor dat alles sneller verloopt en je niet steeds aan je boekhouder achter informatie dient te vragen. Je kan steeds up-to-date informatie over jouw cijfers terugvinden. 

Ben je benieuwd wat ons aanbod voor jou kan betekenen? Vraag hier vrijblijvend een demo aan. 

Vond je deze blog interessant? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief. En ontvang nuttige tips en tricks voor ondernemers.